Find Your Scholarship

Certificate Master Class Organisational Excellence for Senior Executives

Executive Programmes, TiasNimbas Business School

Effectief omgaan met complexiteit
Autonomie voor units of juist meer samenwerken? Een eenduidige cultuur of ruimte voor diversiteit? Economische waardecreatie of duurzaamheid? Organiseren gaat gepaard met veel tegenstellingen die centraal staan tijdens de master class.
U werkt aan eigen opdrachten en real life cases. Met deze nieuwe kennis en inzichten leert u omgaan met complexiteit en maakt uw organisatie effectieve groei door.

Ontwerpen, ontwikkelen en veranderen
Tijdens de Master Class Organisational Excellence for Senior Executives gaat u aan de slag met verschillende strategische onderwerpen gerelateerd aan organiseren. Denk aan het organiseren van innovatie- en operationele processen, diversiteit, netwerken, mensen en duurzaamheid. In een Personal Learning Journal legt u nieuwe kennis en inzichten vast voor gebruik in uw dagelijkse praktijk.
Of u nu één, twee of drie master classes volgt; intensieve interactie, kleine groepen met high-level deelnemers en dynamische werkvormen zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit van leren.
Met een e-learning traject kunt u zich voorafgaand aan het programma voorbereiden en eventuele kennisleemtes wegwerken. Zo haalt u het meeste uit deze master class.

Realiseer groei
Wilt u complexiteit en diversiteit beter kunnen managen? Lees dan meer in onze brochure, kom naar een informatiesessie, ga in gesprek met een programma adviseur of een alumnus.

Format
certificaat programma

* maandag 09.30 19.30 uur
* dinsdag 09.30 19.30 uur
* woensdag 09.30 17.00

Duration
2 x 3 dagen

Dates
10-12 februari 2014 en 17-19 maart 2014 in Tilburg

Overzicht
* Met de Master Class Organisational Excellence for Senior Executives van TiasNimbas Business School dagen wij u uit te reflecteren op het functioneren van uw eigen MT en de bredere organisatie.

* U gaat u aan de slag met verschillende strategische onderwerpen gerelateerd aan organiseren (innovatie- en operationele processen, diversiteit, netwerken, mensen en duurzaamheid).

* Voor senior managers met strategische verantwoordelijkheid en groeipotentieel.

* Data: 10-12 februari 2014 en 17-19 maart 2014, Nederlandstalig certificaat programma in Tilburg, 2 x 3 dagen.

Tijdens de master class doorloopt u een dynamisch, inspirerend en vooral effectief leerproces. Wij zorgen ervoor dat u de hoogst mogelijke professionele en persoonlijke groei realiseert.
Het niveau van het programma hangt nauw samen met het hoge niveau van de deelnemers. TiasNimbas hanteert voor de master class Organisational Excellence for Senior Executives daarom de volgende toelatingseisen:

* Universitair of HBO-diploma, of een equivalent hiervan;
* Strategische verantwoordelijkheid binnen een seniorpositie;
* Minimaal 15 jaar werkervaring, waarvan minstens acht jaar op managementniveau;
* Abstract denkvermogen;
* De ambitie om als strategisch en inspirerend leider verder te groeien;
* Bereidheid en capaciteit om van perspectief te wisselen.

Persoonlijk advies bij uw keuze
Ga ik één of twee masterclasses doen? Ben ik geschikt om het gehele programma te doorlopen? Passen inhoud en format goed bij mij? Iedere professional die wil investeren in zijn kennis en loopbaan zou zichzelf deze vragen moeten stellen.
Wilt u hier graag met iemand van TiasNimbas over sparren? Heeft u hulp nodig bij het formuleren van de antwoorden? Ons team van programma adviseurs is u graag van dienst. Vanaf uw eerste contact met TiasNimbas krijgt u een vaste adviseur die u desgewenst begeleidt in uw keuzeproces.

Work Experience

At least 15 year(s) of work experience are required.

Tilburg is a landlocked municipality and a city in the Netherlands, located in the southern province of Noord-Brabant. Tilburg municipality also includes the villages of Berkel-Enschot and Udenhout.

Overview of Tilburg

Area: 46 sq miles (119.2 kmĀ²)
Population: 206,240 (2011)
The Netherlands is a constituent country of the Kingdom of the Netherlands, consisting of twelve provinces in North-West Europe and three islands in the Caribbean.

Overview of Netherlands

Capital: Amsterdam
Currencies: Euro
Population: 16.77 million (2012)
Dialing Code: 31
Degree Level: Short Course
Tuition Fee: € 7,000 / Module (EEA) , € 7,000 / Module (Non-EEA)
Language:Dutch
Duration:6 days
Delivery Mode:On Campus
Study Nature:Full-time
Disciplines:
Sponsored Links